Kvalitní autopotahy z české výroby
Střihy na více jak 95% vozů
Atest na boční airbag
Slider

Protože na detailech záleží!

Znáte ten pocit, když něco děláte, baví vás to a dokáže to i potěšit lidi kolem vás? Touto cestou pokračujeme už šestým rokem. Dbáme především na přesnost a detailní zpracování autopotahů.

Kolekce Premium design

Tato kolekce byla ušita pro dodávky a užitkové vozy. Při výrobě se používá polyesterová látka, která je podlepena 5 mm silným molitanem a látkovou mřížkou pro ochranu molitanu před třením s originálním autopotahem vozu. I když se jedná o prémiovou verzy autopotahů, je zde kladen velký důraz na střih a přesnost autopotahů.

Kolekce Premium Plus design

Tato kolekce byla ušita pro osobní vozy nízké až střední třídy. Při výrobě se používá polyesterová látka, která je podlepena 5 mm silným molitanem a látkovou mřížkou pro ochranu molitanu před třením s originálním autopotahem vozu. Tato kolekce se liší od prémiové tak, že má po obvodu sedadel dvojité okrasné prošití.

Kolekce Exclusive design

Tato kolekce byla ušita pro osobní vozy vyšší třídy a pro nové vozy, které mají anatomická sedadla. Při výrobě se používá polyesterová látka, nebo koženka, která je podlepena 5 mm silným molitanem a látkovou mřížkou pro ochranu molitanu před třením s originálním autopotahem vozu. Tato kolekce má úplně odlišný střih a je velmi náročná na výrobu.

O nás


Psal se rok 2015 a založili jsme náš první e-shop na kterém jsme nabízeli velké množství zboží, ale nedokázali jsme odborně poradit zákazníkům. Já v tu dobu měl na starost autopotahy. Všem svým kolegům jsem tvrdil, ať se zaměříme na jedno odvětví a věnujeme se tomu na sto procent. Odpověď v tu dobu byla, že jsem blázen. V roce 2017 jsem opustil stávající firmu a založil stránky potahynaauto.cz. Začátky byly hodně těžké, ale dal jsem do autopotahů spousty času a začínaly chodit velmi kladné recenze společně se zákazníky. Nyní dodáváme autopotahy do velkých i středních firem po celé republice s kompletním servisem. V dnešní době má spousta nových automobilů anatomická sedadla a při montáži autopotahů je potřeba demontování plastů kolem sedadel a v krajním případě i celá demontáž sedadel. Tohle všechno provádíme ve firmách i u zákazníků. Také jezdí zákazníci i k nám a to z celé republiky ohledně montáží autopotahů. Od roku 2021 jsme rozjeli novou službu čištění interiérů vozů. Prozatím naše služby využívají kolínské firmy, ale doufáme v to, že se nám podaří prosadit po celé Čr jako s autopotahy.

Parní čištění sedadel

Před montáží autopotahů jsme schopni vyčistit sedadla vozu parním čištičem.

Cena za 1 místo od 200 KČ

Potřebujete poradit?

Nevíte si rady při výběru kolekce autopotahů, nebo vám není něco jasné z našeho konfigurátoru?

Ozvěte se p. Špinkovi na tel. 727886066

Odborné montáže

Jezdíme po celé Čr a montujeme i demontujeme autopotahy.

Více info naleznete zde.

Spolupráce